Vilkår og betingelser

Renhold Alicja Bieganska med org.nr. 815254562 eier og driver websiden www.alicja-renhold.no

www.alicja-renhold.no gir deg mulighet til å lese våre blogginnlegg, sjekke priser, bestille våre tjenester over internett, og få tjenestene levert hjem til deg. Når du går inn på og bruker vår webside, samtykker du samtidig til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Behandlingsansvarlig: Alicja Bieganska

Om vår personvernerklæring

Vår personvernerklæring forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg.
Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Renhold Alicja Bieganska er
ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Vi tar ditt personvern alvorlig. Du skal ha tillit til oss og at vi behandler dine personopplysninger korrekt. I denne personvernerklæringen forklarer vi deg hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via alicja-renhold.no, samtykker du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er samtykket fra deg.

Vi samler informasjon om deg for å kunne gi deg målrettede tilbud som er relevante for deg. Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen.

Vår bestillingsløsning

Når du bestiller våre tjenester via vår bestillingsløsning, samtykker du også til at vi lagrer dine personopplysninger som navn, epost, tlfnr, adresse, størrelse på bolig i antall kvm samt hvilken
tjeneste du har bestilt, på våre systemer. Dette er nødvendig for å kunne opprette et kundeforhold og levere tjenesten du har bestilt.

Ønsker du å betale via faktura, foretar vi en kredittsjekk på ditt personnummer først.

Få et tilbud via vårt skjema

Sender du inn en forespørsel via vårt skjema, samtykker du også til at vi lagrer dine personopplysninger for å kunne opprette et kundeforhold og få sendt deg et tilbud.

Samtykke

Vi kontakter ingen uten at de aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon. Et slikt samtykke ber vi om i skjemaet vi bruker dersom du ønsker å motta et tilbud – eller bestiller noe i
bestillingsløsningen.

Dette samtykket kan du til enhver tid trekke tilbake ved å sende en epost til kontakt@alicja-renhold.no

Deling av personopplysninger

Dine personopplysninger blir lagret i våre CRM og faktureringssystemer som vi behandler. Våre leverandører har tilgang til behandling av opplysningene. Tilgangen blir kun brukt til support og
vedlikehold og er regulert i databehandleravtaler vi har med alle våre leverandører.

Jobbsøkere

Dersom du søker jobb hos Alicja Renhold, trenger vi å behandle opplysninger om deg for å vurdere din søknad.

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 b) –behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale den registrerte er part i, eller for å gjennomføre tiltak på den
registrertes anmodning før en avtaleinngåelse. Dersom din søknad inneholder særlige kategorier av personopplysninger, er behandlingsgrunnlaget vårt personvernforordningen artikkel 9 nr. 2 b) og h).

Stillingssøknader blir arkivert i vårt elektroniske arkiv i et år før de makuleres/slettes. Kun avdelingsleder på relevant avdeling har tilgang.